dinsdag 24 april 2012

wijn-vleesavond

 

Uitnodiging bijzondere “wijn-vleesavond” op Kasteel Oud-Poelgeest ter gelegenheid van het bezoek Castillo Perelada


We zijn erg verheugd met het aankomende bezoek van twee gewaardeerde medewerkers van Castillo Perelada, op 22 mei aanstaande. Op deze dag komen Delphi Sanahuja (wijnmaker) en David Rovira-Parker (export manager) naar Kasteel Oud-Poelgeest voor een bijzondere wijn-vleesavond.

Uniek is dat we deze avond organiseren in samenwerking met Slagerij van der Zalm, die hierbij een demonstratie professioneel vleesbereiden verzorgt.

Wijnproeverij, demonstratie vleesbereiden en “winemakers dinner
Op 22 mei organiseren wij daarom voor onze klanten en relaties een bijzondere bijeenkomst in Kasteel Oud-Poelgeest in Oegstgeest. De avond start rond 18.30 uur met een lopende proeverij in het kasteel. Hierbij zullen Delphi Sanahuja en David-Rovira-Parker diverse wijnen toelichten. Na de proeverij kunt u rond 20.00 uur aanschuiven bij een exclusief “Winemakers Dinner” in het koetshuis van het kasteel. Extra speciaal hierbij is een speciale demonstratie vleesbereiden door Slager Van der Zalm.
Door de goede samenwerking met Kasteel Oud-Poelgeest, bieden wij de gehele avond aan voor slechts € 69,50 p.p..

Uitmuntend in zowel mousserende als stille wijnen
Castillo Perelada ligt in de oudste Spaanse wijnregio Empordà, in het meest Noordoostelijke puntje van het Spaanse vasteland. Castillo Perelada staat te boek als het bekendste wijnhuis uit deze regio. Bijzonder is dat dit wijnhuis zowel cava’s als stille wijnen produceert, die stuk voor stuk van uitzonderlijke kwaliteit zijn (en een aangenaam prijsniveau hebben). De wijnen en cava’s winnen jaarlijks vele prijzen op internationale wijnconcoursen

Kookdemonstratie Slagerij van der Zalm
Bijzonder is dat we u deze avond ook een speciale kookdemonstratie aanbieden van vleesbereiden door topslager Van der Zalm uit Oegstgeest. Een wijn kan namelijk met een mooi stukje vlees nog beter smaken, maar dan moet het vlees wel op de juiste wijze bereid zijn. Wist u bijvoorbeeld dat de vorm van de pan belangrijk is bij het bakken van het vlees en dat u niet in vlees mag prikken? Deze en nog veel meer praktische tips en koksgeheimen worden u door slager Van der Zalm onthuld tijdens deze speciale wijn-vleesavond.

Opgeven voor deze bijeenkomst in Oud-Poelgeest kan door een email te sturen naar info@noordmanwijn.nl of te bellen met: 071 522 14 05

Noordman Wijnimport: Flevoweg 17: 2318 BZ: Leiden Tel. 071 5221405: Fax. 071 5218164 E-mail info@noordmanwijn.nl - http://www.noordmanwijn.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten